@article{oai:auhw.repo.nii.ac.jp:00002024, author = {岩井, 邦久 and 森永, 八江 and 川村, 仁 and 西嶋, 智彦 and 倉本, 修助 and 成田, 嵩信 and 中館, 洋一 and 松江, 一 and Iwai, Kunihisa and Morinaga, Yae and Kawamura, Jin and Nishijima, Tomohiko and Kuramoto, Shusuke and Narita, Takanobu and Nakadate, Yoichi and Matsue, Hajime}, issue = {2}, journal = {青森県立保健大学雑誌, Journal of Aomori University of Health and Welfare}, month = {Dec}, note = {application/pdf}, pages = {243--250}, title = {青森県立保健大学における栄養学研究 -食品からのアプローチ-}, volume = {10}, year = {2009}, yomi = {イワイ, クニヒサ and モリナガ, ヤエ and カワムラ, ジン and ニシジマ, トモヒコ and クラモト, シュウスケ and ナリタ, タカノブ and ナカダテ, ヨウイチ and マツエ, ハジメ} }